SENARAI PESERTA:
1) adha (paid-deposit)
2) zainie (paid deposit)
3) ronienana (paid deposit)
4) syed norazizan (pre-book)
5) najib basiron (pre-book)
6) azrie nasri (pre-book)
7) shaikh (paid-full)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

9 comments:

iva saionji said...

alamak..iva nak join tapi tarikh tuh jatuh tarikh iva kawen tau...huhuhu..next time bila lagi ek..??

jijan said...

hi iva...
just keep visitin' this blog for latest updates/classes :)

ajim said...

salam bro... ade buat kat area selatan tak? kat blah2 johor.

blacks said...

ajim-setakat ni belum ada planning lagi la...tapi ada jugak dua tiga org dari selatan yg bertanya...insyaallah,kalau ada permintaan kami mungkin akan ke sana...kalau ajim nak jadi pre-organizer amatlah kami alu-alukan...kalau berminat ajim leh contact kami...insyaallah

Shamir Adnan said...

Geng2 depa ni mmg dasyat gila bab2 editing... memang wajib yang baru2 nak berjinak2 pi.. hehe... All the best GUYS!!!

jijan said...

shamir...thanks...biasa2 je...

Messy Messy said...

nak joint krsus nie kena bawak kamera ke? sebab gua zero tentang kamera nie...boleh joint ke aku nie

jijan @ brigade seni said...

messy messy....kalau ada kamera lagi bagus sebab lagi senang nak faham....seelok-eloknya ada DSLR...tapi kalau nak datang dengan compact camera pun ok...tapi nanti teracun dengan DSLR lak..hahahh...

bardsaad said...

have u already conduct that course or not? did u will conduct that same course again? please email me at peekturesque@gmail.com for ur upcoming course

TQ

Post a Comment